Verbouw

De verbouw van uw woning of bedrijfspand kan een flinke klus zijn. Het eindresultaat moet er niet alleen op het oog goed uit zien, ook aan alle praktische zaken moet worden gedacht: de indeling, het aantal stopcontacten, diverse aansluitingen en ga zo maar door. U wilt bij een verbouwing dat alles in één keer goed aangepakt wordt. Schakelt u Zwartenkot bouw & onderhoud in, dan weet u zeker dat overal aan gedacht wordt. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van installatie, timmerwerk en afbouw te combineren met uw wensen en budget, weten we de juiste bedrijfsruimte te creëren en uw woning geheel naar wens af te leveren.

Woning verbouwen

Wilt u graag een andere invulling geven aan uw woning, bijvoorbeeld door de zolderverdieping te verbouwen naar een ouderslaapkamer zodat u genoeg ruimte heeft voor gezinsuitbreiding? Wilt u van de bijkeuken een badkamer maken op de begane grond zodat u voorbereid bent op de toekomst? Of wilt u gewoon uw huidige woning eens in een nieuw jasje steken? Wat de reden ook is, bij ons is alles mogelijk. Uw ideeën, wensen en doel combineren wij met jarenlang inzicht en vakmanschap. Zo voorzien wij u van nieuwe inzichten en zorgen we voor nog meer woongemak. Voor we aan de slag gaan nemen wij alle zaken nog eens van voor tot achter met u door, zodat u overal van op de hoogte bent en weet wat er allemaal gaat gebeuren.

Duurzaam verbouwen

Verbouwen doen we in deze tijd niet alleen om de functie van een bepaalde ruimte te wijzigen of voor een ander aangezicht te zorgen, dit doen we ook om bijvoorbeeld energie te besparen en ons voor te bereiden op de toekomst. Duurzaam verbouwen is voor ons dan ook geen nieuw begrip. Bij duurzaam verbouwen kunt u denken aan diverse isolerende maatregelen, maar ook aan andere vormen van verwarmen of energie opwekken. Een aantal van deze mogelijkheden zijn:

  • Vervangen van de huidige beglazing voor hr++ of triple glas
  • Toepassen van spouwmuur isolatie
  • Uw dak en/of vloer isoleren
  • Plaatsen van een hybride cv-ketel of zonneboiler
  • Installeren van zonnepannelen
  • Overstappen van koken op gas naar koken op elektriciteit

Wilt u weten welke aanpassingen wij bij u het makkelijkst kunnen realiseren, of wilt u weten wat we er aan kunnen doen om uw energielabel te verbeteren? Bel ons dan op 0592-202525 of vul het contactformulier in. Wij proberen binnen 48 uur te reageren.