Uitbouw of aanbouw plaatsen

Wilt u een aanbouw of uitbouw laten plaatsen aan uw woning? Dan zijn er tal van zaken waar u mee te maken krijgt. Van regelgeving, tot fundering en afbouw. Schakelt u Zwartenkot Bouw & Onderhoud in dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich slechts druk hoeft te maken over de nieuwe inrichting.

Natuurlijk gaan wij wel met u in gesprek over uw wensen en de functie van de ruimte. Zo kunnen wij bijvoorbeeld rekening houden met de juiste lichtinval, het aantal stopcontacten, lichtpunten en verwarming in de door u gewenste aanbouw of uitbouw.

Mogelijkheden voor een uitbouw of aanbouw plaatsen

Wanneer u een uitbouw of aanbouw wilt plaatsen breidt u uw huidige woonoppervlak uit. Dit verhoogd uw wooncomfort en in de meeste gevallen ook de waarde van uw woning. Er zijn verschillende manieren om uw woning te vergroten, afhankelijk van de functie die de uit- of aanbouw moet vervullen.

Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Aanbouw garage
  • Aan- of uitbouw serre
  • Verlenging woonkamer
  • Verlenging keuken
  • Aanbouw bijkeuken
  • Aanbouwen veranda
  • Uitbouw badkamer
  • Uitbouw zijkant woning

Verschil tussen een uitbouw of aanbouw plaatsen

Wanneer men over een uitbouw of aanbouw spreekt bedoelen ze vaak één en hetzelfde. Toch zit er wel degelijk verschil tussen deze twee. Wilt u uw huidige leefruimte vergroten waarbij een gevel doorbroken wordt om dit te realiseren? Dan spreken we van een uitbouw. Er ontstaat dan één groter geheel. Bij een aanbouw wordt er een ruimte toegevoegd en komt er een nieuwe constructie tegen de huidige woning aan. Deze ruimte wordt gezien als een losse ruimte. Een garage of bijkeuken is dus een aanbouw. Het verlengen van uw woonkamer of keuken is een uitbouw.

Uitbouw of aanbouw laten plaatsen

Wilt u graag een aan- of uitbouw laten plaatsen of de mogelijkheden hiertoe onderzoeken? Neem dan contact op met Zwartenkot Bouw & Onderhoud. Dit kunt u doen door te bellen naar 0592-202525 of door ons contactformulier in te vullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden van uw woning te bekijken.